藥蛗袛 > 批發藥菻~ > How to properly use a bra?

您是藥菻~的愛用者嗎?您最喜歡哪個牌子的藥菻~?您有藥菻~要批發嗎?您要購買藥菻~嗎?歡迎使用這個論壇發表您的意見!

  標題標題  顯示論壇會員列表名單  搜索論壇搜索  HelpHelp
  注冊注冊  登入登入
批發藥菻~
 藥蛗袛 : 批發藥菻~
主題 話題: How to properly use a bra? 回復發表新主題
作者
貼子內容 << Prev Topic | 下一個主題 >>
coco
Admin Group
Admin Group


加入: 2011 - 10月 - 02
Online Status: Offline
回復: 20
Posted: 2011 - 10月 - 02 06:32 | IP記錄 引用 coco

How to properly use a bra?

Hogyan kell helyesen használni egy melltartó?

A találmány a melltartó, melltartó nem csak véget ért a szenvedés a nők, hanem hogy a női testépítés evangéliumot. Melltartó nem csak azt mutatják, a görbék a nők, még ennél is fontosabb, nagyon hasznos az egészségre.

Bra támogatást és segítséget, hogy az emlő gondozás elkerülése megereszkedett mellek, mell formája annak érdekében, hogy az Egyesült Államokban. A mell mirigy-, zsír-és kötőszövet, csont és izom nem támogatja ellátás, könnyen sag érintő fitness. Bra van szerepe alakú, akkor támogatja emlő gondozás, az Egyesült Államok fenntartása mell alakját.

Bra is buffer hatásának külső erők, a zökkenőmentes szoptatás a vérkeringést, segít a normális fejlődését melleket. Ha nem melltartó, mell lengő mértéke, a mell kipörgésgátló egyenetlen lesz, különösen a sport és a munkaerő, a nagyobb mértékű mell rezgés, hogy a fokozatos enyhítését szalagok körül a mell, ami a mell vérellátás, nem csak befolyásolhatja az emlő fejlődését, hanem hajlamosak a mell betegség.

Bra kell kiválasztani az évszaknak megfelelően, a mell mérete és kora megfelelő. A legjobb diákok egy ruhával melltartó, ruha melltartó általában könnyen típusú, vékony, nedvszívás és a jó hőleadás, több alkalmas arra, hogy gyorsabb az anyagcseréd a hallgatói szervezet követelményeinek. Melltartó méret és a végén Bust (a mell alatti szűk mellkas), azonos méretű rajta. Ne válassz egy kis számú, nem túl keskeny szalag (2 cm, jobb). Ha a melltartó túl szűk és túl szűk okoz tömörítési a mell dysplasia, különösen a fejlődési szakaszban a lányok, nem követi a melltartó a régi szokásokat. Melltartó nem csak befolyásolja a normális fejlődését mellek, hanem befolyásolja a normál mellkasi légzés mozgás. Felnőtt nők nem túl szűk melltartó fény, hogy nem csak akadályozzák a légzés, hanem a kialakulását fordított mellbimbók miatt tömörítést, így a jövőben a szoptatás nehézségei. Mért elasztikus melltartó választhatják meg a felső vége a mellkas és a mell (legkiemelkedőbb része, a mell feszes mell), és számítsuk ki a különbség a kettő között, ez a különbség az úgynevezett Bust szegény, szegény mellszobor melltartó modell az alapja a kijelölést. Bust a különbség 6-8,5 cm az AA genotípus, 8,5-11 cm az A-típusú, 11-13,5 cm B típusú, 13,5-16 cm a C-típusú, 16-18,5 cm a D-típusú.

Után megy jól érzik magukat viselt melltartót, alvás bra, hogy feltárja a dal annak érdekében, hogy megkönnyítse a légzés és az alvás. Melltartó, hogy egy szokás, függetlenül a szezonban, nem csak a nyári viselet, téli ruházat kell. Mivel üzembe a melltartót az, előtt és után egyaránt házasság, terhesség, szoptatás kell viselni, hogy megtartotta a régi kor, ami előnyös a szervezetben.

http://blog.goo.ne.jp/perfumes-wholesale/Edited by admin 在 2012 - 8月 - 31 05:50
Back to Top 查看 coco's 資料 搜索其他貼子 coco
 

如果你想回復的話你必須首先 login
如果你還沒有注冊的話你必須首先 注冊

  回復發表新主題
顯示可打印的頁面 顯示可打印的頁面

論壇跳轉
不能 張貼新論題在這個討論版
不能 回應論題在這個討論版
不能 刪除你的發言在這個討論版
不能 編輯你的發言在這個討論版
不能 新增投票標題在這個討論版
不能 在這個討論版投票


This page was generated in 0.0781 seconds.
藥菃撋o公司 廠商、代理商、批發商
 

 
藥菻~批發
藥菻~、藥妝品批發
brand.somee.com/drugstore

藥菕B藥妝品代理商
perfume.myweb.hinet.net/skincare